Kassel, 27.01.2021

Liebe Gartenfreunde,

liebe Vereinsmitglieder,

aufgrund der aktuellen Corona Situation hat der Vorstand entschieden auch alle Veranstaltungen für das Jahr 2021 ausfallen zu lassen.

Darunter auch unsere 100 Jahr Feier zum Bestehen des Vereines.

Diese Entscheidung ist uns nicht leichtgefallen, nichtsdestoweniger halten wir sie für richtig und hoffen, dass wir dann im Jahr 2022 alle zusammen und gesund unsere 100 + 1 Jahr Feier begehen können.

In diesem Sinne wünschen wir unseren Gartenfreunden ein gesundes und erfolgreiches Gartenjahr 2021.

Dear garden friends,

Dear members of the association,

due to the current Corona situation, the Executive Board has decided to cancel all events for the year 2021.

This includes our 100th anniversary celebration of the existence of the association.

This decision has not been easy for us, but we believe it to be the right one and hope that in 2022 we will all be able to celebrate our 100 + 1 year celebration together and in a healthy manner.

With this in mind, we wish our garden friends a healthy and successful garden year 2021.

With a friendly greeting

The Board of Directors

Please publish modules in offcanvas position.